PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 52, nr 12
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Wydawca
Rocznik
1998
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 52, nr 12
artykuł:
Postulaty nauk żywieniowych w stosunku do analizy żywności
(
Gawędzki J.
), s. 3-4
artykuł:
Wpływ przygotowania próbek do analizy na prawidłowość jej wyniku
(
Kostyra H.
), s. 5-6
artykuł:
Analiza zanieczyszczeń żywności przygotowanie próbek
(
Czerwiecki L.
), s. 7-10
artykuł:
Badania biegłości laboratorium w zapewnieniu jakości analizy żywności
(
Jędrzejczak R.
,
Szteke B.
), s. 11-13
artykuł:
Metoda impedymetryczna w wykrywaniu drożdży i bakterii fermentacji mlekowej w sokach z owoców cytrusowych
(
Czajkowska D.
,
Witkowska-Gwiazdowska A.
), s. 14-18
artykuł:
Zastosowanie immunoanalizy w przemyśle spożywczym
(
Warchlewski J. R.
,
Piasecka-Kwiatkowska D.
,
Kuśnierz R.
,
Watt G. M.
,
Daussant J.
), s. 21-24
artykuł:
Analiza sensoryczna w zapewnieniu jakości żywności
(
Baryłko-Piekielna N.
), s. 25-28
artykuł:
Urzędowa Kontrola Żywności w Unii Europejskiej
(
Obiedziński M.
), s. 37-40
artykuł:
Oddziaływanie dodatków funkcjonalnych na zawartość nitrozoamin w szynce wieprzowej
(
Rywotycki R.
), s. 54-56
artykuł:
Kwasy tłuszczowe w margarynach krajowych produkowanych w latach 1996 i 1997
(
Daniewski M.
,
Jacórzyński B.
,
Mielniczuk E.
,
Pawlicka M.
,
Balas J.
), s. 57-59
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.