PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 84, nr 12
Czasopismo
Przemysł Chemiczny
Wydawca
Rocznik
2005
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 84, nr 12
artykuł:
Właściwości układów emulsyjnych stabilizowanych mieszaninami monoacylogliceroli i oksyetylenowanych estrów metylowych kwasów tłuszczowych
(
Szeląg H.
,
Ciesiulska L.
,
Macierzanka A.
), s. 939-942
artykuł:
Warszawskie Centrum Start-up i Spin-off w dziedzinie tworzyw sztucznych w Instytucie Chemii Przmysłowej
(
Kijeński J.
,
Wardzińska E.
), s. 905-907
artykuł:
Utlenianie tetrachlorometanu w obecności katalizatorów monolitycznych
(
Żarczyński A.
,
Gorzka Z.
,
Kaźmierczak M.
), s. 943-945
artykuł:
Synteza i ocena właściwości multimetakrylanów pochodnych kwasu maleopimarowego
(
Matynia T.
,
Podgórski M.
), s. 927-932
artykuł:
Synteza i epoksydowanie estrów etylowych nienasyconych kwasów tłuszczowych oraz ich wykorzystanie w produkcji związków powierzchniowo czynnych
(
Chlebicki J.
,
Matyschok H.
), s. 933-938
artykuł:
Procesy rozkładu zużytych tworzyw sztucznych
(
Kozłowski E.
,
Krop E.
,
Czachowska-Kozłowska D.
,
Wiatowski M.
), s. 915-922
artykuł:
Ocena aktywności żelazowych katalizatorów syntezy amoniaku w przemysłowych reaktorach typu TVA
(
Mordecka Z.
,
Woźniak S.
), s. 946-948
artykuł:
Ludzie polskiej chemii : Mgr inż. Adam Mazur
(
Polaczek J.
), s. 902-904
artykuł:
Jubileusz 50-lecia Wydziału Chemii Uniwersytetu Warszawskiego
, s. 960-961
artykuł:
III Europejski Kongres Regionów Chemicznych
(
Krawczyk Z.
), s. 955-960
artykuł:
Badania wpływu temperatury na kompozycje pakowo-polimerowe
(
Zieliński J.
,
Brzozowska T.
), s. 949-954
artykuł:
Aktualne i perpektywiczne zastosowania katalizatorów tytanowo-silikalitowych
(
Wróblewska A.
,
Milchert E.
), s. 923-926
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.