PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 50, nr 5
Czasopismo
Polimery
Wydawca
Rocznik
2005
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 50, nr 5
artykuł:
Współczesne technologie i urządzenia do wytłaczania folii metodą wytłaczania z rozdmuchiwaniem. Cz. 2, Kierunki rozwoju linii technologicznych do wytłaczania folii z rozdmuchiwaniem jednostopniowym
(
Stasiek J.
), s. 329-340
artykuł:
Wettability and surface free energy of a radiation-modified polyethylene film
(
Żenkiewicz M.
), s. 365-370
artykuł:
Reologiczna i strukturalna ocena mieszanin polimerowych w warunkach inwersji faz
(
Kruszelnicka I.
,
Sterzyński T.
), s. 358-364
artykuł:
Protein homogeneity testing by reversed-phase high-performance liquid chromatography of reduced and non-reduced samples
(
Minkiewicz P.
,
Dziuba J.
,
Niklewicz M.
), s. 379-382
artykuł:
Porównanie ujednorodniania tworzywa w trakcie wytłaczania w wytłaczarce ślimakowej i ślimakowo-tarczowej
(
Radomski G.
), s. 374-378
artykuł:
Polyesters with trioxoimidazolidine rings
(
Zarzyka-Niemiec I.
,
Lubczak J.
), s. 383-386
artykuł:
Otrzymywanie preform metodą międzyfazowej polimeryzacji żelowej
(
Malinowska A.
,
Żuchowska D.
,
Martynkien T.
,
Meissner W.
), s. 346-351
artykuł:
Oligouretanole otrzymane w wyniku glikolizy pianki poliuretanowej jako półprodukty do wytwarzania lanych elastomerów uretanowych
(
Datta J.
,
Pasternak S.
), s. 352-357
artykuł:
Metody analizy poli(kwasu asparaginowego) i jego pochodnych
(
Tylek E.
,
Polaczek J.
,
Pielichowski J.
), s. 341-345
artykuł:
Effect of copper chelate of pyridineanilide modified montmorillonite on the flammability and thermal stability of polypropylene
(
Nour M. A.
,
Hassanien M. M.
), s. 371-373
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.