PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
R. 61, nr 8
Czasopismo
Inżynieria i Budownictwo
Wydawca
Rocznik
2005
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
R. 61, nr 8
artykuł:
Ocena rozwiązań budynków jednorodzinnych w aspekcie zrównoważonego rozwoju
(
Sobotka A.
,
Rolak Z.
), s. 417-420
artykuł:
O modelu obliczeniowym nośności murowych ścian zewnętrznych obciążonych głównie pionowo
(
Nicer T.
), s. 421-423
artykuł:
Porównanie odpowiedzi różnych masztów z odciągami na działanie wiatru według teorii quasi-ustalonej i Eurokodu 3
(
Bęc J.
,
Flaga A.
), s. 424-427
artykuł:
Implementacja numeryczna własnego modelu wzbudzenia wirowego
(
Flaga A.
,
Lipecki T.
), s. 428-431
artykuł:
Wpływ przebiegu wyżarzania na proces rekrystalizacji stali zbrojeniowej
(
Słowik M.
), s. 432-434
artykuł:
Analiza cienkościennego poszycia użebrowanych silosów stalowych
(
Banachewicz W.
,
Banachewicz K.
), s. 435-437
artykuł:
Mechanizam zniszczenia żelbetowych belek zespolonych
(
Halicka A.
), s. 438-441
artykuł:
Badania odporności na pękanie betonów na kruszywach wapiennych
(
Golewski G.
,
Sadowski T.
), s. 442-444
artykuł:
Moduł sprężystości betonów zwykłych i wysokowartościowych w zależności od rodzaju kruszywa łamanego
(
Góra J.
,
Piasta W.
), s. 445-447
artykuł:
Optymalne kształtowanie konstrukcji w kategoriach teorii sterowania na przykładzie belki zespolonej
(
Laskowski H.
,
Mikulski L.
), s. 448-453
artykuł:
O uszkodzeniach i naprawie żelbetowej komory fermentacyjnej
(
Krentowski J.
,
Tribiłło R.
), s. 454-456
artykuł:
O redukcji wpływu obciążenia temperaturą na ściany zbiorników prostopadłościennych
(
Buczkowski W.
,
Kowalski J.
), s. 457-458
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.