PL
|
EN
Ten serwis zostanie wyłączony 2025-02-11.
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
R. 37, nr 5
Czasopismo
Chłodnictwo : organ Naczelnej Organizacji Technicznej
Wydawca
Rocznik
2002
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
R. 37, nr 5
artykuł:
Normy europejskie EN z zakresu chłodnictwa, pomp ciepła i klimatyzatorów, wprowadzone do zbioru Polskich Norm metodą tłumaczenia lub uznania
(
Langman E.
), s. 4-7
artykuł:
Falowy charakter zerowego kryzysu wrzenia
(
Bohdal T.
), s. 8-13
artykuł:
Wykorzystanie ciepła skraplania do grzania wody użytkowej część 2
(
Rusak Z.
), s. 16-18
artykuł:
Badania eksperymentalne wpływu kształtu komórki na wydajność wytwornicy lodu część 1
(
Filin S.
), s. 22-27
artykuł:
Wymagania, procedury i testy dla pojazdów do bezpiecznego transportu żywności
(
Bieńczak K.
,
Zwierzycki W.
), s. 30-33
artykuł:
Jakość wybranych gatunków mięsa utrwalonych metodą krioliofilizacji
(
Kondratowicz J.
,
Kudło Ż.
), s. 36-39
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.