PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
R. 37, nr 10
Czasopismo
Chłodnictwo : organ Naczelnej Organizacji Technicznej
Wydawca
Rocznik
2002
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
R. 37, nr 10
artykuł:
Analiza systemów wstępnego ziębienia ryb na statkach rybackich (Część I)
(
Partskhaladze E.
,
Zakrzewski B.
), s. 32-34
artykuł:
Wpływ warunków temperaturowych przechowywania na zmiany fizyko-chemiczne i sensoryczne mleka UHT
(
Cais-Sokolińska D.
,
Danków R.
,
Pikul J.
), s. 40-43
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.