PL
|
EN
Ten serwis zostanie wyłączony 2025-02-11.
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
R. 35, nr 6
Czasopismo
Chłodnictwo : organ Naczelnej Organizacji Technicznej
Wydawca
Rocznik
2000
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
R. 35, nr 6
artykuł:
Miejsce analiz ekobilansowych w systemach zarządzan ia środowiskiem
(
Kłos Z.
,
Kurczewski P.
), s. 5-9
artykuł:
Wykorzystanie niskich temperatur w konserwacji produktów żywnościowych
(
Kondratowicz J.
,
Kawałko P.
), s. 12-17
artykuł:
Technika klimatyzacji stanowiskowej w kopalniach KG HM Polska Miedź S.A. Stan obecny i rozwój
(
Gajosiński S.
,
Turkiewicz W.
), s. 12-17
artykuł:
Badania nad trwałością mrożonej żywności
(
Postolski J.
), s. 38-42
artykuł:
Charakterystyka i ocena lodów sporządzonych z mleka koziego
(
Danków R.
,
Pikul J.
), s. 44-46
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.