PL
|
EN
Ten serwis zostanie wyłączony 2025-02-11.
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
R. 35, nr 11
Czasopismo
Chłodnictwo : organ Naczelnej Organizacji Technicznej
Wydawca
Rocznik
2000
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
R. 35, nr 11
artykuł:
Integracja systemów zarządzania jakością i ochroną środowiska. Część 1
(
Skowron E.
,
Skowron A.
), s. 5-7
artykuł:
Najnowsze trendy w urządzeniach chłodniczych supermarketów. Czy efektywność energetyczna jest głównym kryterium?
(
Lundqvist P. G.
), s. 8-13
artykuł:
Wady techniczne izolacji termicznych
(
Perz K.
), s. 14-18
artykuł:
Efekty ekonomiczne związane ze sposobem schładzania i zamrażania mięsa wołowego
(
Kozioł J.
,
Gazda W.
), s. 30-34
artykuł:
Wybrane zagadnienia obróbki chłodniczej brokuła włoskiego, a niektóre jego właściwości po rozmrożeniu
(
Kluza F.
,
Donin M.
,
Wolak S.
), s. 40-42
artykuł:
Jakość lodów śmietankowych z obniżoną zawartością laktozy
(
Danków R.
,
Pikul J.
,
Oziemkowski P.
), s. 44-46
artykuł:
Jakość lodów śmietankowych z obniżoną zawartością laktozy
(
Danków R.
,
Pikul J.
,
Oziemkowski P.
), s. 44-46
artykuł:
Model matematyczny procesu schładzania pryzm ziemniaczanych przy aktywnej wentylacji
(
Mikucki K.
), s. 46-48
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.