PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 76, nr 8
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Wydawca
Rocznik
2022
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 76, nr 8
artykuł:
Znaczenie krajowych i importowanych surowców w produkcji żywności w Polsce
(
Szczepaniak I.
,
Szajner P.
), s. 6--12
artykuł:
Przemysł spożywczy w Polsce podczas pandemii COVID-19 oraz wojny w Ukrainie
(
Drożdż J.
,
Mroczek R.
), s. 14--22
artykuł:
Blending jako sposób modyfikacji wartości odżywczej i stabilności oksydacyjnej olejów tłoczonych na zimno
(
Łysiak K.
,
Wolski M.
,
Wroniak M.
), s. 24--29
artykuł:
Emisje gazów cieplarnianych w produkcji mrożonych produktów rolno-spożywczych
(
Wróbel-Jędrzejewska M.
,
Włodarczyk E.
,
Polak E.
), s. 30--37
artykuł:
Zastosowanie suszonego miodu w produkcji mlecznych mas czekoladowych
(
Kowalska J.
,
Samborska K.
,
Urbańska B.
,
Kowalska H.
), s. 40--43
artykuł:
Wykorzystanie owadów w przemyśle spożywczym – szanse i zagrożenia
(
Kępińska-Pacelik J.
,
Biel W.
), s. 46--53
artykuł:
Konsumpcja i bezpieczeństwo zdrowotne ryb bałtyckich
(
Sawicki W.
,
Okraska J.
), s. 54--57
artykuł:
Wybrane produkty spożywcze jako czynnik ograniczający ryzyko zachorowania na raka piersi
(
Achrem-Achremowicz B.
), s. 60--63
artykuł:
Zrównoważony rozwój opakowań do żywności
(
Gajlewicz I.
,
Lenartowicz-Klik M.
), s. 66--71
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.