PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 73, nr 12
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Wydawca
Rocznik
2019
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 73, nr 12
artykuł:
Wybrane enzymy pochodzenia mikrobiologicznego stosowane w przemyśle spożywczym
(
Pytka M.
,
Janas P.
,
Kordowska-Wiater M.
), s. 26--30
artykuł:
Świadomość konsumentów dotycząca zdrowego odżywiania
(
Siuba-Strzelińska M.
), s. 31--33
artykuł:
Soki owocowe jako źródło składników bioaktywnych
(
Walczak Z.
,
Kalisz S.
), s. 34--39
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.