PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
nr 2
Czasopismo
Postępy Techniki Przetwórstwa Spożywczego
Wydawca
Rocznik
2022
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
nr 2
artykuł:
Consumption of milk and milk products in Poland in t he years 2004–2020®
(
Wiza P. L.
), s. 5--10
artykuł:
Influence of Biological Preparations and Drying Method on the Content of Essential Oils in Basiland Marjoram®
(
Szwedziak K.
,
Doleżal P.
,
Dąbrowska-Molenda M.
), s. 19--25
artykuł:
Effect of ripening process and fat content on changes in vitamin K level of cheese®
(
Polak-Śliwińska M.
,
Remiszewska J.
,
Śliwiński M.
), s. 52--64
artykuł:
Analiza parametrów geometrycznych owoców truskawki odmiany „marmolada ” na potrzeby projektowania urządzeń do ich przetwarzania ®
(
Anders A.
,
Kaliniewicz Z.
,
Markowski P.
,
Kolankowska E.
,
Choszcz D.
,
Jadwisieńczak K.
), s. 79--85
artykuł:
Fermentation of plant-based beverages using lactic acid bacteria – a review®
(
Cichońska P.
,
Kowalska E.
,
Ziarno M.
), s. 86--97
artykuł:
The use of fruit bio-waste on the example of apple pomace®
(
Sionek B.
), s. 102--107
artykuł:
A Brief Review of the Literature on Animal and Vegetable Fats with Particular Emphasis on Mutton Tallow and Hemp Oil®
(
Woźniak M.
,
Kowalska M.
), s. 108--119
artykuł:
Insects as Food – Opportunities and Constraints®
(
Nasir S. Q.
,
Świąder K.
), s. 137--154
artykuł:
Vitamin D fortification in dairy products – possibilities to improve vitamin D intake ®
(
Wierzbicka E.
), s. 155--165
artykuł:
American Foreign Supplier Verification Program (FSVP) —Requirements, Benefits or Burdens for Indian Food Companies, and Difficulties in the Implementation®
(
Nair S. S.
,
Czarnecka-Skubina E.
,
Jakubowska-Gawlik K.
,
Trafiałek J.
), s. 176--183
artykuł:
Evaluation of t he organization and implementation of children ’s nutrition in child care facilities participating in the yellow plate program in 2018-2019®
(
Harton A.
,
Myszkowska-Ryciak J.
), s. 218--225
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.