PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
nr 36
Czasopismo
Krzepnięcie Metali i Stopów
Wydawca
Rocznik
1998
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
nr 36
artykuł:
Wpływ węgla na strukturę i właściwości stopów Fe-C hartowanych laserowo
(
Bylica A.
,
Adamiak S.
), s. 243--249
artykuł:
Wpływ temperatury i środowiska na plastyczność intermetali Fe-Al w próbie ściskania
(
Jóźwiak S.
,
Bojar Z.
,
Chmielewski T.
,
Mróz W.
), s. 87--96
artykuł:
Wpływ stopowania laserowego i napawania metodą TIG na mikrostrukturę stali 50H21G9N4
(
Napadłek W.
,
Patejuk A.
,
Przetakiewicz W.
), s. 255--265
artykuł:
Wpływ czasu i temperatury mieszania kompozytów AK7-SiC na rozkład cząstek w osnowie
(
Braszczyński J.
,
Zyska A.
), s. 97--103
artykuł:
Przykrywka do pionowego wprowadzania kapilary absorpjometru do teflonowego naczynia kraterowego i jej rola w analizach izolatów węglikowych i międzymetalicznej fazy γ' metodą AAS
(
Wyciślik A.
), s. 301--308
artykuł:
Powierzchniowe hartowanie laserowe stali dla narzędzi skrawających
(
Pochmurska A.
,
Bonczyk A.
,
Arabski Y.
,
Arabski R.
), s. 217--222
artykuł:
Osadzanie cienkich warstw laserem pulsacyjnym
(
Major B.
,
Wołczyński W.
,
Ordon J.
,
Ebner R.
,
Kusiński J.
), s. 191--199
artykuł:
O roli grafitu i krzemu w procesie aluminiowania zanurzeniowego stopowego żeliwa szarego
(
Bojar Z.
,
Czujko T.
,
Zasada D.
), s. 137--140
artykuł:
Modelowanie pola temperaturowego w stali SW7M podczas laserowego hartowania
(
Kuźma M.
,
Wasińska T.
,
Stefaniuk I.
,
Bylica A.
), s. 201--207
artykuł:
Kształtowanie struktury i właściwości wysokowytrzymałych stopów Al-Zn-Mg
(
Rzadkosz S.
,
Staszczak L.
), s. 121--128
artykuł:
Efekty krystalizacji stopów Al-Li przetopionych wiązką laserową
(
Przetakiewicz W.
,
Czujko T.
), s. 181--189
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.