PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 76, nr 6
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Wydawca
Rocznik
2022
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 76, nr 6
artykuł:
Czarnuszka siewna, tarczyca bajkalska, łuska gryki – potencjalne źródła naturalnych przeciwutleniaczy
(
Zwolan A.
), s. 37--39, 43
artykuł:
Analiza wybranych wyróżników jakości herbat liściastych
(
Marciniak-Łukasiak K.
,
Sowiński M.
,
Bieniek W.
,
Żbikowska A.
,
Żbikowska K.
), s. 21--28
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.