PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 75, nr 4
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Wydawca
Rocznik
2021
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 75, nr 4
artykuł:
Wysokie ciśnienia hydrostatyczne jako alternatywna metoda konserwacji żywności
(
Jackowska-Tracz A.
), s. 27--32
artykuł:
Nowa żywność – prawo i praktyka z punktu widzenia nowych technologii i innowacji w przemyśle spożywczym
(
Mirosz P.
), s. 22--26
artykuł:
Analiza rynku żywności bezglutenowej oraz rozpoznawalności systemu znakowania licencjonowanym znakiem towarowym Przekreślonego Kłosa
(
Walma A.
,
Kulik K.
,
Świąder K.
,
Rachtan-Janicka J.
), s. 38--42
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.