PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
R. 53, nr 2
Czasopismo
Problemy Jakości
Wydawca
Rocznik
2021
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
R. 53, nr 2
artykuł:
Zapewnienie bezpieczeństwa żywności w gastronomii w dobie pandemii COVID-19 – studium przypadku
(
Malinowska E.
,
Szymańska-Brałkowska M.
), s. 2--9
artykuł:
Proces reklamacji jako narzędzie doskonalenia produktu na przykładzie wyrobu medycznego
(
Pszczółkowska P.
), s. 10--16
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.