PL
|
EN
Ten serwis zostanie wyłączony 2025-02-11.
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 73, nr 3
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Wydawca
Rocznik
2019
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 73, nr 3
artykuł:
Zagrożenia związane z obecnością w żywności bakterii z rodzaju Clostridium
(
Leja K.
,
Szudera-Kończal K.
,
Czaczyk K.
), s. 10--15
artykuł:
Zagospodarowanie serwatki kwasowej
(
Tarapata J.
,
Tomalik K.
,
Łobacz A.
,
Żulewska J.
), s. 24--27
artykuł:
Wymagania prawne znakowania w ramach trendu „clean label”
(
Zawadka M.
), s. 17--20
artykuł:
Uwarunkowania i tendencje krajowego popytu na żywność w latach 2017-2018
(
Świetlik K.
), s. 2--9
artykuł:
Utrwalanie soków wysokiej jakości z wykorzystaniem wysokich ciśnień
(
Bone J.
,
Widłak G.
,
Wachowicz Ł.
), s. 30--35
artykuł:
Opakowania do żywności – wymagania, kontrowersje i trendy
(
Szymańska I.
,
Żbikowska A.
,
Marciniak-Łukasiak K.
), s. 46--50
artykuł:
Charakterystyka wybranych naturalnych metod utrwalania mięsa i przetworów mięsnych
(
Dasiewicz K.
), s. 36--42
artykuł:
Analiza stosowanych metod oceny dostawców wspołpracujących z zakładami branży mięsnej
(
Jakubowska-Gawlik K.
,
Trafiałek J.
), s. 43--45
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.