PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
nr 122
Czasopismo
Scientific Journal of Gdynia Maritime University
Wydawca
Rocznik
2022
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
nr 122
artykuł:
Process optimisation as exemplified by school cafeteria work organisation
(
Chmielewski M.
,
Malinowska E.
), s. 7--21
artykuł:
A preliminary study on challenges faced by ship management companies during the COVID-19 pandemic
(
Ertürk E.
), s. 22--31
artykuł:
Comparative analysis quality of innovative pasta from quinoa
(
Gęsiński K.
,
Ruszkowska M.
), s. 32--45
artykuł:
Effects of manual peeling on litopenaeus vannamei microbiological contamination
(
Kukułowicz A.
), s. 46--55
artykuł:
Identification of the environmental impact of polyurethane foams using ansys granta selector
(
Piotrowska-Kirschling A.
), s. 56--67
artykuł:
Food waste from the perspective of assessment of attitudes and behaviours of young consumers
(
Radzymińska M.
,
Platta A.
), s. 68--81
artykuł:
Consumer understanding of the ‘best before’ and ‘use by’ dates
(
Samotyja U.
), s. 82--92
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.