PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 77, nr 1
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Wydawca
Rocznik
2023
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 77, nr 1
artykuł:
Rynek i przemysł spożywczy w 2022 roku
(
Szczepaniak I.
,
Ambroziak Ł.
,
Drożdż J.
,
Mroczek R.
), s. 2--10
artykuł:
Wybrane czynniki i uwarunkowania wpływające na działalność franczyzową w czasie pandemii Covid-19
(
Jędrzejczyk Ł.
,
Fetliński A.
), s. 11--14
artykuł:
Wpływ metody suszenia na zawartość polifenoli ogółem, chlorofili i witaminy C w kolendrze siewnej (Coriandrum sativum L.)
(
Kwaśniewska-Karolak I.
), s. 15--18
artykuł:
Jakość i bezpieczeństwo surowych kiełbas dojrzewających
(
Węsierska E.
), s. 19--23
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.