PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 72, nr 7
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Wydawca
Rocznik
2018
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 72, nr 7
artykuł:
Oleje mineralne w opakowaniach do żywności
(
Samsonowska K.
,
Kaszuba A.
,
Kaczmarczyk M.
), s. 22--25
artykuł:
Naturalne konserwanty pochodzenia drobnoustrojowego
(
Pawlikowska E.
,
Kręgiel D.
), s. 26--29
artykuł:
Herbaty czarne jakość sensoryczna i ich właściwości przeciwutleniające
(
Dmowski P.
,
Zakrzewski K.
), s. 34--38
artykuł:
Gazele Biznesu 2017 - ranking najszybciej rozwijających się firm
(
Drożdż J.
), s. 7--9
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.