PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 74, nr 2
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Wydawca
Rocznik
2020
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 74, nr 2
artykuł:
Zagrożenia związane z obecnością mikotoksyn w żywności
(
Kępińska J.
,
Biel W.
), s. 24--28
artykuł:
Sektor produkcji żywności i napojów w krajach UE – stan aktualny i przyszłość
(
Bykowski P. J.
), s. 8--12
artykuł:
Bakteriocyny – charakterystyka i potencjał w utrwalaniu żywności
(
Marciniak-Łukasiak K.
,
Szymańska I.
,
Kupiec M.
,
Żbikowska A.
), s. 36--43
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.