PL
|
EN
Ten serwis zostanie wyłączony 2025-02-11.
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
nr 1
Czasopismo
Postępy Techniki Przetwórstwa Spożywczego
Wydawca
Rocznik
2021
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
nr 1
artykuł:
Effect of the Addition of Inulin on the Quality of Poultry Burgers®
(
Burdzy S.
,
Augustyńska-Prejsnar A.
,
Sokołowicz Z.
), s. 29--34
artykuł:
Effect of lactic acid concentration on the quality of marinat ed broiler breast Fillets®
(
Wilk A.
,
Sokołowicz Z.
,
Augustyńska-Prejsnar A.
), s. 50--55
artykuł:
Assessment of the Lacticaseibacillus rhamnosus Lock 900 strain for the production of probiotic beetroot juice®
(
Sionek B.
), s. 56--62
artykuł:
Comparison of the content of selected bioactive compounds in infusions of different teas®
(
Waszkiewicz-Robak B.
), s. 63--71
artykuł:
The influence of technological factors on the content and composition of saccharides in lactose-free milk preserved by UHT method®
(
Baniewska M.
,
Bednarski W.
,
Szymańska K.
,
Śliwiński M.
), s. 72--78
artykuł:
The role of selected plant products in the prevention of cadmium-induced toxicity®
(
Sitek A.
), s. 79--94
artykuł:
Transformations taking place in the dairy sector in Poland in the years 1995–2020®
(
Wiza P. L.
), s. 95--105
artykuł:
Food enriched with dietary supplements®
(
Szwedziak K.
,
Šustova K.
,
Doleżal P.
,
Kotysz D.
,
Podsędek S.
,
Ozimek B.
), s. 106--111
artykuł:
The nutritional and health value of fruit, vegetable and fruit-vegetable juices®
(
Frąckiewicz J.
), s. 112--119
artykuł:
Flocculation Process of Yeast Brewers®
(
Kucharczyk K.
,
Tuszyński T.
,
Żyła K.
), s. 120--123
artykuł:
Nutritional value of edible insects in relation to consumer acceptance®
(
Ignaczak A.
,
Kowalska H.
), s. 130--140
artykuł:
Stevia rebaudiana Bertoni – health benefits and technology applications in food production. A review®
(
Pielak M.
,
Czarniecka-Skubina E.
), s. 141--155
artykuł:
Wytłoki owocowe – charakterystyka i możliwości zagospodarowania®
(
Kawecka L.
,
Galus S.
), s. 156--167
artykuł:
Microbiological safety of fruit and vegetables at the primary production stage®
(
Polak-Śliwińska M.
), s. 175--185
artykuł:
Sweeteners as sugar substitutes in food industry – conditions of use and consumer safety®
(
Wierzbicka E.
), s. 186--196
artykuł:
Foreign trade in agri-food products and the domestic resource base®
(
Gruchelski M.
,
Niemczyk J.
), s. 197--203
artykuł:
Good manufacturing practice in agricultural retail®
(
Szymańska M.
), s. 204--208
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.