PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 73, nr 1
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Wydawca
Rocznik
2019
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 73, nr 1
artykuł:
Brexit a handel rolno-spożywczy Polski z Wielką Brytanią
(
Ambroziak Ł.
), s. 4--8
artykuł:
Aspekty prawne żywności z Cannabis sativa ze szczególnym uwzględnieniem stosowania CBD w suplementach diety
(
Łanoch M.
), s. 9--12
artykuł:
Promieniowanie mikrofalowe i podczerwone w badaniach zawartości wody w wybranych produktach spożywczych
(
Kowalska M.
,
Janas S.
), s. 14--18
artykuł:
Wpływ dodatku młodego jęczmienia na jakość bezglutenowych muffinów biszkoptowo-tłuszczowych
(
Żbikowska A.
,
Osytek K.
,
Szymańska I.
), s. 19--23
artykuł:
Formation and elimination of foam in the technological process of potato starch production
(
Tomtas P.
,
Olejnik T. P.
), s. 24--30
artykuł:
Możliwości zastosowania HPP do przedłużania terminu przydatności do spożycia twarogów
(
Wachowska M.
,
Jankowska A.
,
Puchta M.
), s. 32--35
artykuł:
Dobór optymalnego opakowania do żywności. Projekt HumidWRAP
(
Kaczmarczyk M.
,
Kaszuba A.
,
Frydrych J.
), s. 36--38
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.