PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
R. 7, nr 7
Czasopismo
Inżynieria Rolnicza
Wydawca
Rocznik
2003
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
R. 7, nr 7
artykuł:
Charakterystyka granulometryczna fazy krystalicznej występującej w miodzie pszczelim
(
Bakier S.
), s. 5--10
artykuł:
Wpływ procesu zamrażania na zmiany barwy i tekstury wybranych odmian marchwi
(
Budrewicz G.
,
Majewska K.
,
Zapotoczny P.
,
Zadernowski R.
), s. 11--16
artykuł:
Wyniki badań wstępnych skuteczności czyszczenia nasion gryki w fotoelektrycznym separatorze
(
Choszcz D.
,
Konopka S.
,
Wierzbicki K.
), s. 17--22
artykuł:
Wpływ skrobi modyfikowanych na zmiany cech jakościowych kiełbas parzonych w czasie przechowywania
(
Cierach M.
,
Paulo A.
), s. 23--32
artykuł:
Wpływ stopnia zużycia elementów ekstrudera jednoślimakowego na wybrane parametry ekstruzji
(
Ekielski A.
,
Osiak J.
), s. 39--46
artykuł:
Wpływ warunków konwekcyjnego suszenia korzeni marchwi na zużycie energii
(
Gawełek J.
), s. 47--54
artykuł:
Wpływ metody suszenia na właściwości lepkosprężyste suszów jabłkowych
(
Jakubczyk E.
,
Lewicki P. P.
), s. 61--67
artykuł:
Barwa mięsa indyczego uzyskanego z Baadera
(
Kubiak M. S.
,
Batura J.
,
Lendzion K.
), s. 69--76
artykuł:
Wpływ warunków ekspandowania na mechaniczne właściwości nasion amarantusa
(
Markowski M.
,
Zapotoczny P.
,
Ratajski A.
,
Konopko H.
), s. 93--100
artykuł:
Wpływ modyfikowanej atmosfery o zwiększonej zawartości azotu na twardość przechowywanych serów twarogowych kwasowych
(
Mazur J.
,
Andrejko D.
), s. 109--117
artykuł:
Analiza wpływu zabiegów wodno-cieplnych na zmianę wilgotności ziarniaków przetrzymywanych w jogurcie
(
Panasiewicz M.
), s. 125--133
artykuł:
Zabiegi kondycjonowania wybranych surowców ziarnistych odniesione do ich wytrzymałości mechanicznej
(
Panasiewicz M.
,
Grochowicz J.
,
Zawiślak K.
,
Sobczak P.
), s. 145--153
artykuł:
Wpływ temperatury ziarna na energochłonność zgniatania
(
Romański L.
,
Stopa R.
,
Niemiec A.
,
Wiercioch M.
), s. 163--167
artykuł:
Zastosowanie dostępnych metod przy pomiarze tekstury ciast biszkoptowo-tłuszczowych
(
Rutkowska J.
,
Piotrowska E.
), s. 169--174
artykuł:
Analiza wpływu technologii „cook-chill” na właściwości sensoryczne i teksturalne potraw
(
Tomaszewska M.
,
Książek A.
,
Neryng A.
), s. 203--208
artykuł:
Analiza użytkowania energii elektrycznej w gospodarstwach wiejskich dla potrzeb marketingu
(
Trojanowska M.
), s. 209--214
artykuł:
Wykorzystanie komputerowej analizy obrazu w pomiarach geometrii ekspandowanych nasion amarantusa
(
Zapotoczny P.
,
Markowski M.
,
Konopko H.
), s. 227--236
artykuł:
Wpływ warunków ekspandowania na barwę nasion amarantusa
(
Zapotoczny P.
,
Markowski M.
,
Konopko H.
), s. 237--245
artykuł:
Wpływ trwałości granulatu na proces krumblizacji
(
Zawiślak K.
), s. 247--253
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.