PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 7, nr 1
Czasopismo
Aparatura Badawcza i Dydaktyczna
Wydawca
Rocznik
2002
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 7, nr 1
artykuł:
Możliwości zastosowania komputerowej analizy obrazu w technologii mięsa
(
Krzywdzińska-Bartkowiak M.
,
Piotrowska E.
,
Chlebowska M.
,
Dolata W.
), s. 8--11
artykuł:
Wpływ zagęszczonej plazmy krwi świńskiej na jakość fermentowanych kiełbas surowych typu „salami”
(
Pyrcz J.
,
Kowalski R.
,
Danyluk B.
,
Nowak A.
), s. 20--25
artykuł:
Przewidywanie zmian barwy soku z buraka ćwikłowego podczas ogrzewania
(
Czapski J.
,
Walkowiak-Tomczak D.
), s. 26--32
artykuł:
Wykorzystanie suszenia mikrofalowo-próżniowego dla uzyskania „puffingu" suszów warzywnych
(
Katulski B.
,
Wąsowicz E.
), s. 33--37
artykuł:
Wykrywanie obecności oraz charakterystyka aktywności metabolicznej bakterii poprzez badanie zmian impedancji elektrycznej
(
Nowak J.
,
Lasik M.
,
Czarnecki Z.
), s. 38--42
artykuł:
Przydatność testów kuwetowych do analizy składu i obciążenia ścieków z przemysłu spożywczego
(
Tomczak E.
,
Czarnecki Z.
,
Nowak J.
), s. 43--49
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.