PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 75, nr 11
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Wydawca
Rocznik
2021
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 75, nr 11
artykuł:
Badania nad zastosowaniem techniki termowizyjnej do monitorowania jakości mikrobiologicznej wędliny drobiowej
(
Lipińska E.
,
Hać-Szymańczuk E.
,
Piwowarek K.
,
Gas W.
), s. 8--12
artykuł:
Promieniowanie jonizujące – alternatywna metoda konserwacji żywności
(
Jackowska-Tracz A.
), s. 14--18
artykuł:
Możliwości zastosowania konopi włóknistych (Cannabis sativa L. var. sativa) w żywności
(
Pokorski P.
,
Hoffmann M.
), s. 26--30
artykuł:
Innowacje w pakowaniu żywności w gospodarce zrównoważonej
(
Budryn G.
,
Nowak A.
), s. 32--36
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.