PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 73, nr 11
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Wydawca
Rocznik
2019
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 73, nr 11
artykuł:
Systemy jakości żywności w Unii Europejskiej
(
Kwasek M.
), s. 2--6
artykuł:
Zastosowanie promieniowania UVC do dezynfekcji skorup jaj spożywczych
(
Marek P.
), s. 8--10
artykuł:
Nanotechnologia w produkcji żywności - możliwości, zagrożenia, konsument
(
Szymańska I.
,
Kupiec M.
,
Osytek K.
,
Żbikowska A.
), s. 14--19
artykuł:
Zioła i przyprawy - najczęstsze zagrożenia mikrobiologiczne
(
Maćkiw E.
,
Kucharek K.
,
Kowalska J.
,
Stasiak M.
), s. 22--25
artykuł:
Zamienniki cukru. Czy luo han guo stanie się alternatywą dla stewii?
(
Świąder K.
,
Gajewska D.
,
Wegner K.
), s. 27--30
artykuł:
Związki bioaktywne w przyprawach i ich rola w dietoterapii
(
Wiśniewska K.
,
Wolańska-Buzalska D.
,
Wrzosek M.
), s. 32--35
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.