PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
nr 4
Czasopismo
Analityka : nauka i praktyka
Wydawca
Rocznik
2016
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
nr 4
artykuł:
Technologia produkcji aromatów spożywczych - krok po kroku
(
Jedlińska A.
,
Witrowa-Rajchert D.
), s. 64--69
artykuł:
Substancje biologicznie aktywne izolowane i oznaczane w materiale roślinnym
(
Krakowska A.
,
Buszewski B.
), s. 4--11
artykuł:
Postęp w zakresie techniki ekstrakcji do fazy stałej
(
Szczepańska N.
,
Płotka-Wasylka J.
,
Namieśnik J.
), s. 60--63
artykuł:
Oznaczanie pierwiastków ziem rzadkich w wodzie morskiej
(
Kubiak A.
,
Wysocka I.
,
Pyrzyńska K.
), s. 22--29
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.