PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
nr 3
Czasopismo
Laboratorium - Przegląd Ogólnopolski
Wydawca
Rocznik
2018
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
nr 3
artykuł:
Woda jako element programu HACCP
(
Rygała A.
,
Kręgiel D.
), s. 29--32
artykuł:
Aminy biogenne w żywności - charakterystyka, występowanie, zagrożenia
(
Pycia K.
,
Jaworska-Tomczyk K.
), s. 64--69
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.