PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
R. 4, nr 12
Czasopismo
Archiwum Odlewnictwa
Wydawca
Rocznik
2004
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
R. 4, nr 12
artykuł:
Zgniot i rekrystalizacja żeliwa sferoidalnego
(
Szykowny T.
,
Szczutkowski J.
), s. 147--154
artykuł:
Wybrane sposoby optymalizacji produkcji w odlewni za pomocą komputerowego systemu MRPII/ERP
(
Władysiak R.
), s. 261--274
artykuł:
The analysis of the influence phosphorus compounds on the refining processes
(
Bydałek A. W.
,
Schlafka P.
,
Bydałek A.
), s. 95--102
artykuł:
System informatycznego wspomagania zarządzania gospodarką materiałami wsadowymi w odlewni „PRIMA-ŁÓDŹ”
(
Jopkiewicz A.
,
Niedźwiedzki Z.
,
Włóka M.
), s. 41--52
artykuł:
Stanowisko do badania wytrzymałości na rozciąganie krzepnących metali i stopów
(
Mutwil J.
), s. 103--108
artykuł:
Optymalizacja technologii odlewania elementu komory do operacji neurochirurgicznych
(
Cyprys A.
), s. 331--336
artykuł:
Odporność na zużycie ścierne uszlachetnionych powierzchniowo odlewów ze stopu C355
(
Orłowicz A. W.
,
Mróz M.
), s. 197--202
artykuł:
Modification of aluminum with AlTi5C0,1
(
Romankiewicz F.
,
Romankiewicz R.
), s. 189--196
artykuł:
Formation of local melting zone by laser alloying of surface and wear resistance under fretting conditions
(
Shalapko J.
,
Kostogryz S.
,
Gonchar V.
), s. 223--234
artykuł:
Badanie wpływu parametrów hartowania na wybrane właściwości mechaniczne żeliwa ADI
(
Dymski S.
), s. 155--166
artykuł:
Analiza procesu pękania wybranych stopów odlewniczych w próbie udarowego zginania
(
Sadowski J.
), s. 167--178
artykuł:
Analiza pól temperaturowych hartowanego materiału
(
Kula P.
,
Niedźwiedzki Z.
,
Gawroński Z.
), s. 203--208
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.