PL
|
EN
Ten serwis zostanie wyłączony 2025-02-11.
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 78, nr 1
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Wydawca
Rocznik
2024
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 78, nr 1
artykuł:
Rynek i przemysł spożywczy w 2023 roku
(
Szczepaniak I.
,
Ambroziak Ł.
,
Drożdż J.
,
Mroczek R.
), s. 10--17
artykuł:
Analiza śladu węglowego krajowej produkcji żywności – badania na przykładzie cukru
(
Wróbel-Jędrzejewska M.
), s. 18--24
artykuł:
Analiza preferencji konsumentów w zakresie zawartości tłuszczu w przetworach mięsnych
(
Opat D.
,
Szymańska I.
,
Dasiewicz K.
), s. 26--29
artykuł:
Automatyzacja i robotyka w pakowaniu żywności o niskim stopniu przetworzenia
(
Lenartowicz-Klik M.
,
Gajlewicz I.
), s. 34--37
artykuł:
Ocena stopnia zaangażowania przedsiębiorstw związanych z branżą spożywczą w praktyki na rzecz ograniczenia strat i marnowania żywności
(
Tyburcy A.
,
Sobocińska W.
), s. 38--41
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.