PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
nr 84
Czasopismo
Zeszyty Naukowe Akademii Morskiej w Gdyni
Wydawca
Rocznik
2014
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
nr 84
artykuł:
Comparative study of sensory properties and color in different coffee samples depending on the degree of roasting
(
Dmowski P.
,
Dąbrowska J.
), s. 28--36
artykuł:
The costs arising from the contamination of the food by Staphylococcus aureus and production of aloe tissue as anti-staphylococcal addition to fermented dairy products
(
Kukułowicz A.
), s. 66--72
artykuł:
Quality evaluation of selected mustard available on the market
(
Newerli-Guz J.
), s. 85--91
artykuł:
Assessment of impact of selected factors on the effectiveness of cost-based optimizer in database systems
(
Pacholewicz R.
), s. 92--105
artykuł:
Assessment of the eating habits of a selected group of school age children
(
Platta A.
), s. 106--118
artykuł:
Elements of cooling systems of power leds
(
Ptak P.
,
Górecki K.
), s. 119--133
artykuł:
Consumers attitudes with respect to ecological cosmetic products
(
Rybowska A.
), s. 158--164
artykuł:
Water activity and colour parameters changes during storage of linden and buckwheat honeys
(
Wilczyńska A.
,
Ruszkowska M.
), s. 174--181
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.