PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
Vol. 76, nr 1
Czasopismo
Biotechnology and Food Science
Wydawca
Rocznik
2012
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
Vol. 76, nr 1
artykuł:
Binding of harmane to human and bovine serum albumin: fluorescence and phosphorescence study
(
Gałęcki K.
,
Despotović B.
,
Ioannidis A.-G.
,
Janani T.
,
Galloway C.
,
Nakamura Y.
,
Oluyinka G.
), s. 3--12
artykuł:
Physicochemical and biological characterization of soils from the vicinity of the Arctowski Polish Antarctic Station
(
Białkowska A. M.
,
Grzelczyk A.
,
Długołęcka A.
,
Cieśliński H.
,
Kalinowska H.
,
Kur J.
,
Turkiewicz M.
), s. 13--26
artykuł:
Chromium in food products
(
Sykuła-Zając A.
,
Pawlak A.
), s. 27--34
artykuł:
Flavonoids and their properties to form chelate complexes
(
Symonowicz M.
,
Kolanek M.
), s. 35--41
artykuł:
Analysis of selected toxic metals using bacterial biosensors and their macromolecular derivatives
(
Bartos A.
), s. 43--50
artykuł:
Advantages of lignite addition in purification process of soil polluted by heavy metals
(
Król-Domańska K.
,
Smolińska B.
), s. 51--58
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.