PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 73, nr 10
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Wydawca
Rocznik
2019
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 73, nr 10
artykuł:
Krajowy przemysł mleczarski po integracji Polski z UE
(
Szajner P.
), s. 4--8
artykuł:
Wykorzystanie bakterii fermentacji propionowej w produkcji mleczarskiej
(
Ziarno M.
,
Zaręba D.
), s. 12--15
artykuł:
Porównanie zawartości polifenoli i aktywności przeciwutleniającej wybranych czekolad z prażonego i nieprażonego ziarna kakaowego
(
Pawłowski P.
,
Kowalska J.
), s. 17--22
artykuł:
Właściwości surowców do produkcji mąk niekonwencjonalnych
(
Marciniak-Łukasiak K.
,
Żbikowska A.
,
Szymańska I.
,
Żbikowska K.
), s. 24--29
artykuł:
Aktualne zagrożenia mikrobiologiczne Listeria monocytogenes
(
Maćkiw E.
,
Stasiak M.
,
Kowalska J.
,
Kucharek K.
), s. 32--37
artykuł:
Woda w żywieniu człowieka - dylematy konsumentów
(
Wiśniewska K.
,
Wolańska-Buzalska D.
,
Okręglicka K.
), s. 40--45
artykuł:
Roślinne substytuty produktów mlecznych najczęściej dostępne na rynku krajowym
(
Stobiecka M.
,
Wajs J.
), s. 46--50
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.