PL
|
EN
Ten serwis zostanie wyłączony 2025-02-11.
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 73, nr 10
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Wydawca
Rocznik
2019
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 73, nr 10
artykuł:
Woda w żywieniu człowieka - dylematy konsumentów
(
Wiśniewska K.
,
Wolańska-Buzalska D.
,
Okręglicka K.
), s. 40--45
artykuł:
Porównanie zawartości polifenoli i aktywności przeciwutleniającej wybranych czekolad z prażonego i nieprażonego ziarna kakaowego
(
Pawłowski P.
,
Kowalska J.
), s. 17--22
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.