PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 69, nr 3
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Wydawca
Rocznik
2015
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 69, nr 3
artykuł:
Sektor drobiarski liderem polskiej gospodarki żywnościowej
(
Tereszczuk M.
), s. 2--7
artykuł:
Wędliny na wielkanocny stół - kupić czy zrobić samemu?
(
Żochowska-Kujawska J.
), s. 14--17
artykuł:
Preparaty białek serwatkowych właściwości funkcjonalne i zastosowanie
(
Dec B.
), s. 18--21
artykuł:
Bakteryjne preparaty enzymatyczne w technologii żywności. Cz. 2. Zastosowanie enzymów
(
Stasiak-Różańska L.
,
Błażejak S.
,
Gientka I.
,
Dmowska A.
), s. 26--29
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.