PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
Vol. 26, Iss. 2
Czasopismo
Production Engineering Archives
Wydawca
Rocznik
2020
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
Vol. 26, Iss. 2
artykuł:
Quality management and safety of food in HACCP system aspect
(
Rosak-Szyrocka J.
,
Abbase A. A.
), s. 50--53
artykuł:
Thermal fracture characteristics of an interface crack subjected to temperature variations
(
Kalinović S. M.
,
Djoković J. M.
,
Nikolić R. R.
,
Hadzima B.
), s. 54--59
artykuł:
Cost-quantitative analysis of non-compliance in the internal logistics process
(
Balon B.
,
Roszak M.
), s. 60--66
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.