PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 71, nr 5
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Wydawca
Rocznik
2017
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 71, nr 5
artykuł:
Przemysł piekarski – produkcja, nowe technologie. Perspektywy rozwoju
(
Drożdż J.
), s. 7--10
artykuł:
Aromaty naturalne w przemyśle spożywczym
(
Zagroba B.
), s. 11
artykuł:
Zanieczyszczenie żywności rtęcią. Nieoczekiwane zmiany w pracach legislacyjnych
(
Mania M.
,
Rebeniak M.
,
Szynal T.
), s. 16
artykuł:
Czipsy z buraków ćwikłowych jako żywność prozdrowotna
(
Mikołajczyk-Bator K.
,
Czapski J.
), s. 40--43
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.