PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
Vol. 5, No. 1
Czasopismo
Geography and Tourism
Wydawca
Rocznik
2017
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
Vol. 5, No. 1
artykuł:
Unusual gastronomic establishments in the world as destinations of culinary tourism
(
Woźniczko M.
,
Orłowski D.
), s. 113--127
artykuł:
Mouthful Hungary – overview of Hungarian cuisine and culinary tourism
(
Benkhard B.
,
Halmai M.
), s. 41--54
artykuł:
Contemporary directions of Tourism Policy in Poland and Ukraine
(
Obodovska V.
), s. 31--40
artykuł:
Assessment of the recognisability and attractiveness of regional kinds of Polish cuisine in the context of culinary tourism
(
Charzyński P.
,
Podgórski Z.
,
Dąbkowska A.
,
Stawska M.
), s. 7--18
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.