PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
nr 1
Czasopismo
Postępy Techniki Przetwórstwa Spożywczego
Wydawca
Rocznik
2023
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
nr 1
artykuł:
A sustainable approach to new generation food thickeners: apple fibre in meat and vegetable burgers
(
Adamska A.
,
Wielguszewska A. I.
), s. 1--7
artykuł:
The role of hand peeling and plant ingredients in controlling microbial contamination during refrigerated storage of Litopenaeus vannamei
(
Kukułowicz A.
), s. 8--17
artykuł:
Polish Consumers’ Perception of Plant-Based Alternatives
(
Sajdakowska M.
,
Gębski J.
,
Jeżewska-Zychowicz M.
,
Gutkowska K.
,
Kosicka-Gębska M.
), s. 18--26
artykuł:
Analysis of factors influencing initiation and continuation of breastfeeding in a group of Polish mothers
(
Sadowska J.
,
Augustynowicz S.
), s. 27--36
artykuł:
Consumption of selected foods by adolescents in Gdynia as determinants of health behaviour: a pilot study
(
Platta A.
,
Mikulec A. T.
,
Żukowska A.
), s. 37--49
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.