PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 77, nr 10
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Wydawca
Rocznik
2023
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 77, nr 10
artykuł:
Tendencje cenowe na polskim rynku mleka i przetworów mlecznych
(
Szajner P.
), s. 2--7
artykuł:
Probiotyki – aspekty prawne w UE
(
Osęka G.
,
Zawadka M.
), s. 10--13
artykuł:
Możliwości zastosowania probiotyków, prebiotyków, synbiotyków i postbiotyków w mleczarstwie
(
Ziarno M.
,
Zaręba D.
), s. 14--20
artykuł:
Japońskie sosy sojowe – technologia, rola mikroorganizmów, jakość i innowacje
(
Gientka I.
), s. 21--25
artykuł:
Kwasy tłuszczowe w handlowych jogurtach dostępnych w Olsztynie
(
Paszczyk B.
,
Tońska E.
), s. 28--32
artykuł:
Ocena zawartości wybranych sacharydów w półtwardych serach dojrzewających dostępnych na polskim rynku
(
Szymańska K.
,
Baniewska M.
,
Śliwiński M.
,
Małkowska-Kowalczyk M.
), s. 34--40
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.