PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 76, nr 12
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Wydawca
Rocznik
2022
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 76, nr 12
artykuł:
Wykorzystanie hodowli komórkowych do alternatywnej produkcji mięsa
(
Biernacka P.
,
Tokarczyk G.
), s. 17--20
artykuł:
Vegan ice cream: a review
(
Kot A.
,
Kamińska-Dworznicka A.
), s. 28--32
artykuł:
Hydrożele białkowo-polisacharydowe jako nośniki substancji bioaktywnych na przykładzie kurkuminy
(
Hilal A.
,
Florowska A.
,
Wroniak M.
), s. 13--16
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.