PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 67, nr 12
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Wydawca
Rocznik
2013
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 67, nr 12
artykuł:
Sery topione postęp z zakresu technologii
(
Kycia K.
,
Ziarno M.
), s. 18--22
artykuł:
Rośnie polski eksport produktów rolno-spożywczych
(
Tereszczuk M.
), s. 2--4
artykuł:
Koncepcje stabilności żywności o małej i średniej zawartości wody
(
Pałacha Z.
), s. 24--28
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.