PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
nr 9
Czasopismo
Promotor BHP
Wydawca
Rocznik
2020
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
nr 9
artykuł:
Mikrobiologiczne zagrożenia w produkcji żywności i gastronomii
(
Wlazło Ł.
,
Nowakowicz-Dębek B.
,
Ossowski M.
), s. 8--13
artykuł:
Bezpieczna obróbka metali
(
Romanowska J.
), s. 18--23
artykuł:
Działania pracodawcy w zakresie BHP przy pracach szczególnie niebezpiecznych
(
Jeliński Z.
), s. 24--26
artykuł:
Amerykanie badają w Mikołowie
(
Jarosławska-Sobór S.
), s. 28--31
artykuł:
Jak nie wirus, to słońce
(
Rogowska E.
), s. 33--34
artykuł:
Wypadki przy pracy zdalnej
(
Misiaszek M.
), s. 40--42
artykuł:
Lockout/Tagout – krok po kroku
(
Szymkiewicz N.
), s. 44--47
artykuł:
Bezpieczeństwo branży energetycznej w czasie pandemii. Wybrane problemy
(
Trajdos M.
), s. 48--51
artykuł:
Śmiertelny wypadek podczas przyłączania instalacji fotowoltaicznej
(
Żerański J.
), s. 52--55
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.