PL
|
EN
Ten serwis zostanie wyłączony 2025-02-11.
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 68, nr 1
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Wydawca
Rocznik
2014
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 68, nr 1
artykuł:
Uwarunkowania rozwoju polskiej gospodarki żywnościowej
(
Urban R.
), s. 2--6
artykuł:
Polskie firmy spożywcze na rankingowej Liście 2000
(
Drożdż J.
), s. 8--12
artykuł:
Żywność z dodatkami aktualne problemy
(
Olszak J.
), s. 14--16
artykuł:
Innowacje w żywności
(
Wrześniewska-Wal I.
), s. 17--20
artykuł:
Wykorzystanie transglutaminazy w przemyśle spożywczym
(
Dłużewska E.
,
Florowska A.
), s. 21--24
artykuł:
Analogi mięsa – charakterystyka i perspektywy
(
Florek M.
), s. 25--28
artykuł:
Testy przechowalnicze w prognozowaniu trwałości żywności
(
Samotyja U.
), s. 29--32
artykuł:
Działania segmentacyjne producentów żywności
(
Szwacka-Mokrzycka J.
), s. 33--36
artykuł:
Wiedza polskiego konsumenta o higienie i bezpieczeństwie żywności
(
Ziarno M.
,
Zaręba D.
,
Pełka K.
), s. 40--42
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.