PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 71, nr 6
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Wydawca
Rocznik
2017
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 71, nr 6
artykuł:
Potencjalny wpływ umowy TTIP na handel rolno-spożywczy Polski z USA
(
Bułkowska M.
), s. 2--7
artykuł:
Superfood – aspekty prawne i żywieniowe
(
Gramza-Michałowska A.
,
Kulczyński B.
,
Grdeń M.
), s. 14--17
artykuł:
Czystość mikrobiologiczna wybranych suszonych ziół
(
Podgórska I.
), s. 26--28
artykuł:
Wymagania jakościowe soków
(
Groele B.
), s. 29--31
artykuł:
Zastosowanie soków jagodowych do wytwarzania wysokiej jakości suszy z jabłek
(
Kowalska H.
,
Czajkowska K.
,
Łukasik K.
), s. 32--35
artykuł:
Amarantus - skład chemiczny i wartość prozdrowotna
(
Łysoń E.
,
Biel W.
), s. 44--46
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.