PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 93, nr 9
Czasopismo
Przemysł Chemiczny
Wydawca
Rocznik
2014
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 93, nr 9
artykuł:
Wykorzystanie technik NMR w ocenie surowca jajczarskiego dla przemysłu spożywczego
(
Jawień E.
,
Korczyński M.
,
Opaliński S.
,
Młynarz P.
), s. 1616-1620
artykuł:
Wpływ zawartości fazy sp2 na hydrofobowość warstwy diamentowej
(
Mosińska L.
,
Popielarski P.
,
Popielarski P.
,
Franków W.
,
Banaszak-Piechowska A.
), s. 1587-1590
artykuł:
Możliwości wykorzystania siary krów do produkcji naturalnych probiotyków
(
Pecka E.
,
Zachwieja A.
,
Kaszuba J.
,
Ćwiertniewska M.
), s. 1565-1569
artykuł:
Ekstrakt z brzozy jako źródło substancji biologicznie czynnych
(
Malinowska M.
,
Sikora E.
,
Ogonowski J.
), s. 1548-1551
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.