PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 73, nr 2
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Wydawca
Rocznik
2019
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 73, nr 2
artykuł:
Wpływ wysokich ciśnień na bioprzyswajalność antyoksydantów owoców i warzyw – składniki lipofilowe
(
Trych U.
,
Skąpska S.
,
Marszałek K.
,
Buniowska M.
,
Kaczka P.
), s. 14--19
artykuł:
Glin w żywności – czy powinniśmy się obawiać?
(
Mania M.
,
Rebeniak M.
,
Szynal T.
,
Postupolski J.
), s. 44--47
artykuł:
Analiza właściwości sensorycznych, barwy i tekstury biszkoptów z substytutami mąki pszennej
(
Grad J.
,
Marzec A.
), s. 28--33
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.