PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 73, nr 2
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Wydawca
Rocznik
2019
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 73, nr 2
artykuł:
Zróżnicowanie cen żywności między państwami Unii Europejskiej
(
Szczepaniak I.
), s. 6--11
artykuł:
Zastosowanie biotworzyw w przemyśle spożywczym
(
Pawlicka M.
,
Mazańska M.
,
Postupolski J.
), s. 56--58
artykuł:
Kefir pod lupą
(
Turek K.
,
Wszołek M.
,
Domagała J.
), s. 48--53
artykuł:
Glin w żywności – czy powinniśmy się obawiać?
(
Mania M.
,
Rebeniak M.
,
Szynal T.
,
Postupolski J.
), s. 44--47
artykuł:
Aktualne zagrożenia mikrobiologiczne – bakterie z grupy Bacillus cereus
(
Maćkiw E.
,
Kowalska J.
,
Stasiak M.
,
Kucharek K.
), s. 36--40
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.