PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 72, nr 3
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Wydawca
Rocznik
2018
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 72, nr 3
artykuł:
Sery pleśniowe – występowanie bakterii Listeria monocytogenes. Charakterystyka i ocena zagrożenia
(
Stasiak-Różańska L.
,
Kraśniewska K.
,
Berthold-Pluta A.
), s. 36--40
artykuł:
Charakterystyka i kierunki zagospodarowania dziczyzny
(
Żmijewski T.
,
Mozolewski W.
,
Rybaczek S.
), s. 32--35
artykuł:
Biotworzywa do produkcji opakowań żywności
(
Żakowska H.
), s. 45--47
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.