PL
|
EN
Ten serwis zostanie wyłączony 2025-02-11.
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 74, nr 3
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Wydawca
Rocznik
2020
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 74, nr 3
artykuł:
Sektor mięsa czerwonego i drobiowego w Polsce
(
Mroczek R.
), s. 2--8
artykuł:
Zaplecze surowcowe polskiego przetwórstwa mięsa wieprzowego
(
Kozera-Kowalska M.
), s. 9--15
artykuł:
Miód w proszku – sposobyotrzymywania i najnowsze osiągnięcia
(
Samborska K.
,
Barańska A.
), s. 22--26
artykuł:
Charakterystyka oraz możliwości wykorzystania mięsa dwóch rodzimych ras bydła – polska czerwono-biała i polska czarno-biała
(
Pasternak M.
), s. 28--31
artykuł:
Owady – żywność przyszłości
(
Florowska A.
,
Florowski T.
), s. 32--36
artykuł:
Projektowanie opakowań w aspekcie ochrony środowiska oraz strategii marketingowej
(
Grochocka M.
,
Nowakowski K.
,
Wójcik K.
), s. 37--42
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.