PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 73, nr 9
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Wydawca
Rocznik
2019
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 73, nr 9
artykuł:
Polska wzmacnia swoją pozycję jako eksporter produktów rolno-spożywczych
(
Bułkowska M.
), s. 4--8
artykuł:
Wpływ umowy DCFTA na handel rolno-spożywczy Polski z Ukrainą
(
Ambroziak Ł.
), s. 10--15
artykuł:
Kontrola stosowania substancji dodatkowych do żywności w UE – dane z systemu RASFF
(
Gajda-Wyrębek J.
,
Jarecka J.
,
Dmitruk M.
), s. 18--21
artykuł:
Charakterystyka oraz możliwości wykorzystania mięsa dwóch rodzimych ras bydła – białogrzbietej i polskiej czerwonej
(
Pasternak M.
,
Walczycka M.
), s. 24--31
artykuł:
Zarządzanie wodą w przemyśle rolno-spożywczym
(
Wróbel-Jędrzejewska M.
,
Włodarczyk E.
,
Stęplewska U.
,
Polak E.
), s. 34--38
artykuł:
Zagrożenia mikrobiologiczne w żywności
(
Leja K.
,
Szudera-Kończal K.
,
Czaczyk K.
), s. 42--47
artykuł:
Dieta Polaków a zalecenia żywieniowe - część 2
(
Wiśniewska K.
,
Wolańska-Buzalska D.
), s. 49--52
artykuł:
Etykieta logistyczna GS1 nie zawsze doskonała
(
Frąckowiak P.
), s. 54--57
artykuł:
Wymagania prawne dotyczące opakowań z tworzyw sztucznych do żywności
(
Pawlicka M.
,
Starski A.
), s. 60--63
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.