PL
|
EN
Ten serwis zostanie wyłączony 2025-02-11.
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 76, nr 10
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Wydawca
Rocznik
2022
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 76, nr 10
artykuł:
Ser Camembert – technologia produkcji, charakterystyka i cechy jakościowe
(
Chwastowska-Siwiecka I.
), s. 10--17
artykuł:
Czy ozon może być stosowany w przemyśle mleczarskim?
(
Ziarno M.
,
Zaręba D.
), s. 20--26
artykuł:
Żele emulsyjne stabilizowane biopolimerami – składniki, właściwości funkcjonalne, zastosowanie
(
Bortnowska G.
), s. 28--33
artykuł:
Analiza opinii konsumentów na temat mięsa jagnięcego
(
Narkiewicz I.
,
Florowski T.
,
Florowska A.
,
Szymańska I.
), s. 34--38
artykuł:
Wzrost zainteresowania żywnością prozdrowotną, nowe trendy na rynkach światowych
(
Achrem-Achremowicz B.
), s. 39--42
artykuł:
Dynia – składnik innowacyjnej żywności prozdrowotnej i suplementów diety w świadomości konsumentów
(
Pucała J.
,
Gramza-Michałowska A.
), s. 43--47
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.